IJmuiden – Het worden fijne kerstdagen voor iedereen en we gáán met z’n allen voor een mooi 2024. Want het hoort gewoon bij die dagen, die gezelligheid en dat samenzijn. En Fish & Seafood Waasdorp draagt daar graag zijn steentje aan bij.
Spartelverse vis, zo zeggen ze daar. En dat is niet overdreven. De visafslag van IJmuiden is nog geen honderd meter van de winkel verwijderd dus een versere aanvoer is niet mogelijk. Verder wordt drie keer per week verse vis uit Italië en andere landen geïmporteerd, zoals sardien, ansjovis, dorade, inktvis, zeebaars en een ruim assortiment schaal-en schelp dieren. Dagverse aanvoer van zeebaars, octopus, heilbot, griet, gamba’s, en zeewolf bijvoorbeeld. Wel op tijd bestellen want de aanvoer is beperkt. Heel feestelijk idee zijn de verse St. Jacobsschelpen en of het luxe fruits de mer plateau. Mogelijkheden te over om een heerlijk en creatief menu samen te stellen waar het team van Waasdorp natuurlijk graag bij adviseert en lekkere recepten voor bij de hand heeft. Doe eens iets met kreeft en krab bijvoorbeeld, feestelijker kan bijna niet. En nee, dat is niet zielig. De kreeft en krab wordt op een diervriendelijke manier gekookt want eerst verdoofd met de Crustastun. Hierdoor is het vlees ook beter van structuur en smaak.
Verwennerij
Ook een idee is het om je medewerkers of relaties eens te verwennen met een lekkere visschotel in een prachtige showdoos, eventueel in combinatie met een mooie wijn. Overigens zijn alle visschotels ook te verkrijgen als doe-het-zelf pakket. Alle eer aan de thuiskoks! Alles om zelf sushi of sashimi te maken is voorradig, inclusief de rijst, het zeewier, de sushiazijn, sushimatjes, gember en noem maar op. Of laat je verassen met het scala aan vissalades, hors-d’oeuvres, gebakken vis schalen en andere schotels.
Neem een kijkje in de visspeciaalzaak of bestel online. Ruimere openingstijden tijdens de feestdagen. Kijk vooral op de website, het worden heerlijke feestdagen. https://www.waasdorp.nl/.
Foto: aangeleverd