IJmuiden – Nu Sinterklaas weer in het land is, maakt iedereen zich op voor de laatste weken van het jaar. Restaurant Ons Ding gebruikt deze periode om een geheel nieuwe menukaart te introduceren. Daarnaast hebben Jos en Annelies nog veel meer te vertellen, zo blijkt wanneer wij hen bezoeken. ,,Het wordt weer volop genieten!”
Supertrots is het bekende Velsense horecaechtpaar op hun nieuwe menukaart. Jos en Annelies, ooit begonnen met shawarmazaak Baba aan het IJmuidense Plein 1945 en via onder meer Kennemerlaan (Dinges) en de Santpoortse Hoofdstraat (DingeSpoort), zijn inmiddels al weer vele jaren met hun Restaurant Ons Ding gevestigd op de plek waar het allemaal begon: Plein 1945. De vaste gasten kenden de bestaande menukaart, gekenmerkt door de leuke beschrijvingen van de gerechten, inmiddels door en door. Tijd dus voor verandering. ,,We hebben gekozen voor een totaal nieuwe vormgeving”, vertelt Jos enthousiast. Annelies haakt daar direct op in. ,,De beschrijvingen zijn gebleven, maar de kaart is aangevuld met leuke weetjes.”
Kerstmenu
Traditiegetrouw heeft Restaurant Ons Ding een geweldig kerstmenu, met livemuziek. ,,Ook dit jaar hebben we zangeres Rosanna Hofman weer bereid gevonden om vanuit Spanje over te komen”, glundert Jos. Voor de eerste kerstdag zijn nog beperkte mogelijkheden. Inmiddels begint ook de fondue-avond van Ons Ding een jaarlijkse traditie te worden. Dit jaar kan iedereen op dinsdagavond 5 december genieten van onbeperkt vleesfonduen. Het jaar 2023 wordt feestelijk afgesloten op vrijdag 29 december met DJ Jack Blok. Meer informatie over de mogelijkheden en telefonisch reserveren bij restaurant Ons Ding kan van woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur via 0255 – 577 855 of via de website www.ons-ding.nl. Op zoek naar een perfect cadeau? De Dinerbon van Ons Ding natuurlijk.
Dat wordt genieten met de feestdagen! Foto: aangeleverd