Santpoort – Vijf maanden geleden heropende snackbar Koppes aan de Hagelingerweg 47 de zaak na een ingrijpende verbouwing. Sindsdien is ook Koppes Gelato aan de formule toegevoegd, een toevoeging die door de klanten zeer gewaardeerd wordt. Ronald Koppes en zijn team ontvingen inmiddels veel positieve reacties van enthousiaste klanten.
Bij snackbar Koppes staat kwaliteit voorop en dat wordt door de klanten zeer gewaardeerd. Dat het interieur van het pand er na de verbouwing fantastisch uitziet, daarover is iedereen het wel eens. Maar ook over de kwaliteit van de producten klinkt eensgezind uitsluitend lof. Heerlijke producten van uitstekende kwaliteit vinden daardoor snel hun weg naar de klanten. Dat geldt niet in de laatste plaats voor het Italiaanse schepijs uit eigen keuken. Hoewel de temperatuur deze zomer wellicht wat aan de magere kant is, valt daar bij Koppes niets van te merken.
In de ijsvitrine zijn natuurlijk de meest gangbare smaken schepijs, zoals aardbei, chocola, hazelnoot, citroen en vanille verkrijgbaar. Maar Koppes gaat een stap verder, door ook elke dag een bijzondere smaak aan te bieden onder de noemer ‘Koppes Speciaal’ met smaken als rabarber, kiwi en watermeloen. Tevens worden heerlijke milkshakes geserveerd, bereid uit hetzelfde Italiaanse schepijs. Inmiddels levert Koppes ook ijs aan diverse plaatselijke horecabedrijven, zoals Bierbrasserie Koster, Bartje Bloemendaal en Ristorante La Mia. Bij het laatstgenoemde bedrijf is zelfs ijs verkrijgbaar dat Koppes zelf niet in de ijsvitrine heeft liggen!
Al met al kijkt het team van Koppes terug op een geslaagde metamorfose. ,,Het was de afgelopen maanden fantastisch druk. Het is een goede investering geweest om de verbouwing door te zetten’’, reageert Ronald Koppes desgevraagd. Hij ziet niet alleen veel tevreden klanten in de zaak, maar ook de webshop op www.koppessnacks.nl loopt uitstekend. ,,Mensen maken daar gretig gebruik van.’’ Bij het bestellen heeft de klant de keuze om de bestelling zelf af te halen of te laten bezorgen.
De familie Koppes (Annie, Hans, Ronald, Enrique en Moreno) wil alle klanten bedanken voor de fijne reacties.
Foto: Enrique Koppes met zijn zelfgemaakte ijs in de smaak karamel-zeezout, dat dagelijks bij hem verkrijgbaar is. Foto: Jeroen van Duijn