Santpoort – Ronald Koppes laat trots weten dat het na drie jaar tijd is voor een uitbreiding, een gloednieuwe ruimte achter het pand van de Haarlemse bakker. Ronald: ,,Wij hoorden dat dit vrij kwam en heb direct gekeken of het wat voor ons is, daarna direct toegehapt en gestart met de verbouwing.’’
Hij gaat verder: ,,We zijn uit ons jasje gegroeid met Koppes Snack en Gelato, we gaan gelato, ander woord voor ambachtelijke gemaakt Italiaans ijs, fabriceren in een aparte vestiging, zo krijgen wij meer ruimte in de snackbar.’’
Enthousiaste eigenaren Enrique en Moreno voegen daaraan toe: ,,Familie en vrienden hebben geholpen met de verbouwing. In het pand komt een kantoor met ontvangstruimte voor nieuwe en bestaande klanten. Ook wordt de opslag vergroot van alle gelato producten en komt er een ruimte voor de productie van ons zelfgemaakt ambachtelijk Italiaans ijs.’’
De ijskeuken
Enrique heeft zijn droom waarheid gemaakt en Moreno met zijn passie meegetrokken. Medio maart zal de ijskeuken voor het maken van het inmiddels overal in de regio beroemde en heerlijke ambachtelijk gemaakte Italiaanse ijs, open en operationeel zijn. Koppes Gelato Company levert aan Koppes snacks en meerdere restaurants in Velsen en omstreken. Schrijf je als bedrijf in als partner om een aanvraag te doen voor het leveren van het ijs. Dat kan op website www.koppesgelatocompany.nl.
Foto: (links) Enrique en Moreno hebben samen met vrienden en familie keihard gewerkt in het nieuwe pand. Foto: Jeroen van Duijn