Velserbroek – In 1958 begon het avontuur voor Joop van Haaster. Hij legde alle bouwstenen voor dit mooie bedrijf, wat nu Theo van Haaster Keurslager is in Velserbroek.
Want Theo van Haaster zette begin jaren ’90 het avontuur voort en legde al zijn passie en liefde in de ambachtelijke slagerij. En nu, in 2024, wordt het stokje doorgegeven aan de altijd goedlachse Bas van Haaster en de ambitieuze Nino Jansen. Een nieuwe bladzijde in het boek is opengeslagen. Het hele team van Van Haaster is mega-trots en heeft alle vertrouwen in dit duo. Drie generaties van Haaster, een prachtig familiebedrijf. Want: ,,Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.’’
Foto: Drie generaties die zijn bevlogen door het slagersvak. Foto: aangeleverd