Velserbroek – De paasdagen staan voor de deur en dat betekent topdrukte voor het team van Banketbakkerij Van Ewijk aan het Neptunus Bastion. Het assortiment lijkt met het jaar uitgebreider te worden, met natuurlijk veel overheerlijke chocoladespecialiteiten, maar ook het unieke paasbrood naar eigen recept en nog veel meer lekkers om in de komende dagen van te gaan smullen.
Het paasfeest leent zich bij uitstek voor een extra verwennerij. Dat begint al bij het luxe paasontbijt, waarbij een echt authentiek paasbrood natuurlijk niet mag ontbreken. En is het halverwege de ochtend tijd voor een verse kop koffie of thee? Neem er een bonbon-ei bij! Ze zijn er in diverse variëteiten en… neem er gerust twee of drie, dat mag best op zo’n feestelijke dag! Gasten aan tafel? Dan is het speciale paasgebak zeker een aanrader. Heerlijke petit-fours in feestelijke kleuren en werkelijk subliem van smaak! Volgens eigenaar Johan van de Weg kiezen steeds meer mensen er de laatste jaren voor om de paasdagen een extra feestelijk tintje te geven: ,, We zien een stijgende lijn, mensen nemen de tijd om het uitgebreid te vieren. Daar willen wij natuurlijk graag in voorzien.’’ Al zo’n anderhalve maand is het team van de banketbakkerij met de voorbereidingen bezig. De paaseitjes vlogen in de afgelopen weken al de deur uit en deze week valt er nog veel meer te kiezen. Tweede paasdag op visite bij familie of vrienden? Neem zou mooie paashaas of andere figuur als geschenk mee. Stuk voor stuk met de hand bereid in eigen bakkerij. Vorig jaar al een enorm succes en ook dit jaar weer zeer populair. Kom snel langs om het complete assortiment te bekijken!
Foto:
Uiteraard ontbreken de paashazen niet in het assortiment van Banketbakkerij Van Ewijk. Foto: Unsplash.com