Grote Velsen Quiz 2024 volgeboekt

Velsen – Al weer enkele jaren trekt de succesvolle Grote Velsen Quiz een zaal vol pubquizliefhebbers. Ook dit jaar hopen de organisatoren weer veel Velsen-kenners te begroeten tijdens een gezellige avond in het 711 Stadion van Telstar. De quiz vindt plaats op woensdag 6 november van 19.30 tot 22.30 uur. De quiz is inmiddels volgeboekt.

In acht rondes voelen de presentatoren Dirk van Zonderen en Friso Huizinga de deelnemers aan de tand over onderwerpen uit het heden en verleden van Velsen, zoals actualiteit, sport, recreatie en geschiedenis. Ook dit jaar zijn er weer een paar rondes over verrassende onderwerpen met foto’s uit en weetjes over Velsen. Kortom, voor elk wat wils!

Teams van maximaal vijf personen konden zich in de afgelopen weken inschrijven voor deelname aan de quiz. Eigenlijk was het de bedoeling geweest om de inschrijving tot 1 november te laten duren, maar inmiddels is de quiz geheel volgeboekt. Het winnende team gaat naar huis met de wisselbeker, een prijzenpakket en natuurlijk de eeuwige roem!

De Grote Velsen Quiz 2024 wordt georganiseerd door Masja Gemser, Nienke de Bruijn, Sanne Montijn, Martijn Haeser, Dirk van Zonderen, Friso Huizinga en Erik Baalbergen. De quiz wordt mede mogelijk gemaakt door Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl en Telstar.

Op de foto:
De winnaars van de Grote Velsen Quiz 2023. (Foto: Erik Baalbergen)