Gratis taxatiedag door Heritage Auctions Europe in Bloemendaal

Regio – Heeft u vragen over een verzameling munten, postzegels of oude ansichtkaarten? Het ligt er al jaren, maar wat is het eigenlijk waard? Heritage Auctions Europe houdt een gratis taxatiedag in Bloemendaal op donderdag 29 augustus.

Die oude munten van pa, moeten we die niet eens laten taxeren? Zouden die albums met postzegels nog iets waard zijn? Kunnen we nog iets met die oude ansichtkaarten? Dat stapeltje oude bankbiljetten, zou dat nog interessant zijn? Herkenbaar? U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels of oude ansichtkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf verzameld. Het ligt al jaren te verstoffen en niemand weet wat het eigenlijk waard is.

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in Bloemendaal een gratis taxatiedag op donderdag 29 augustus. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 11.00 en 15.00 uur terecht in ‘Vanouds het Dorpshuys’, Donkerelaan 20, Bloemendaal.

Heritage Auctions Europe is een gerenommeerd veilinghuis voor verzamelobjecten. Uw stukken worden getaxeerd door ervaren experts en u krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies. Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk! Voor meer inlichtingen: 030 6063944. (Foto: Heritage Auctions Europe)